Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@15:06:56 GMT

واکنش رمز ارز‌ها به جنگ تایوان و چین

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۲۰۸۲

واکنش رمز ارز‌ها به جنگ تایوان و چین

اگر چین وارد تنشی با تایوان شود و کشور‌های بزرگ دنیا نیز شروع به اعمال تحریم‌هایی بر علیه چین بکنند (مشابه آنچه برای روسیه اتفاق افتاد)، خواهیم دید که بازار و اقتصاد جهانی دچار مشکل می‌شود، زیرا در حال حاضر بخش بزرگی از تجارت دنیا در اختیار چین است. بالاگرفتن تنش‌های نظامی بین چین وتایوان موجب نگرانی فعالین بازار سرمایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در صورت وقوع جنگ چه سناریویی در بازار‌های مالی محتمل است؟

همبستگی بالای بازار کریپتو با شاخص سهام اس اند پی ۵۰۰ نشان میدهد که در صورت وقوع حمله نظامی، بازار کریپتو همانند سایر بازار‌های مالی به دلیل ترس معامله گران دچار ریزش و خروج بخشی از نقدینگی از بازار شود.

اما پس از فروکش کردن هیجانات اولیه، احتمالا رفتار سنتی عموم مردم در این تنش نیز مانند ابتدای حمله روسیه به اوکراین، قابل پیش‌بینی باشد. رشد قیمت طلا و بیت کوین به عنوان ذخیره ارزش و سرمایه گذاری امن.

ماهیت غیرمتمرکز، قابلیت نقد شوندگی بالا در هر نقطه از دنیا و ریسک پایین حمل و نگهداری از مزایای قابل توجه بیت کوین در برابر هر بازار سرمایه دیگر مخصوصا طلاست.

اما اگر چین وارد چنین تنشی شود و کشور‌های بزرگ دنیا نیز شروع به اعمال تحریم‌هایی بر علیه چین بکنند (مشابه آنچه برای روسیه اتفاق افتاد)، خواهیم دید که بازار و اقتصاد جهانی دچار مشکل می‌شود، زیرا در حال حاضر بخش بزرگی از تجارت دنیا در اختیار چین است.

بیت کوین که این روز‌ها با پیشخور شدن خبر‌های کنترل تورم آمریکا رشد قیمتی داشته است، نسبت به داده‌های اقتصادی مانند آمار تورم یا رکود اقتصادی، واکنش‌های به مراتب بیشتر و شدیدتری نشان میدهد؛ لذا بررسی وضعیت اقتصادی در کشور‌های بزرگ و همچنین کنترل تورم در انها، در کنار بررسی وضعیت کشور‌های دچار تنش، میتواند دورنمایی از وضعیت بازار رمزارز‌ها به ما بدهد که درحال حاضر باتوجه به شرایط کنونی این دورنما جالب نیست.

بررسی شرایط اقتصادکلان ما را از وضعیت رکود در بازار کریپتو و مدت زمان به طول انجامیدن آن باخبر میکند. رکودی که دارای سیکل‌های ۴ساله است.

سطوح حمایتی و مقاومتی بیت کوین
رشد قیمتی که در بیت کوین و بازار کریپتو به دلیل فورک کاربردی اتریوم (merge) و همچنین رشد بیش از ۷درصدی شاخص s&p۵۰۰ در یک‌ماه گذشته صورت گرفت میتواند تا محدوده ۲۵۰۰۰ در گام‌اول وسپس درصورت عبور از این سطح مهم تکنیکالی-روانی تا محدوده ۲۵۸۰۰-۲۶۴۰۰ ادامه دار باشد. این سطوح قدرت زیادی برای برگشت قیمت دارند. مقاومت بعدی در صورت عبور قیمت از این سطح ۲۸۷۰۰ و محدوده ۳۰ هزار است.

حمایت‌های مهم بیت‌کوین نیز محدوده ۲۲۴۰۰، سطح روانی ۲۰هزار و سپس محدوده ۱۹۳۰۰ میباشد.

قیمت از هرکدام از مقاومت‌های گفته شده میتواند برگشت داشته باشد و به ادامه‌ی روند نزولی خود بپردازد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تنش های نظامی بازار سرمایه بازار های مالی بازار کریپتو شاخص سهام بازار کریپتو بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به  2 میلیون و 304 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی 1400 واحدی به ارتفاع 765 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 8 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 5 هزار میلیارد و 100 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 51 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 163 نماد در محدوده مثبت و 266 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 160 نماد در محدوده مثبت و 180 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟